"-Jag är mycket mån om kvalitén på både mina behandlingar och på de produkter jag använder. Min ambition är att skapa naturliga resultat efter dina förutsättningar samt upprätthålla en god personlig service." 
- Sandra


Om mig


Mitt namn är Sandra och jag är grundaren samt ägaren av för Estetiska Kliniken här i Jönköping och Värnamo.

Jag utbildade mig till legitimerad sjuksköterska och blev klar med min grundutbildning år 2010, efter det läste jag en specialistutbildning inom diabetes som jag var klar med 2012. Efter många års erfarenhet inom medicin, primärvård samt förebyggande behandling har jag även certifikat på genomgången utbildning både på bas- samt avancerad nivå inom estetiska injektionsbehandlingar samt trådlyft.

Jag har alltid haft intresse för estetik och upplever mötet med människor som extra värdefullt. Att få hjälpa, justera, samt forma och förfina är en passion för mig. Att inneha en hög kompetens är mycket viktigt för mig som behandlare.

Jag använder den senaste och bästa tekniken vid mina injektionsbehandlingar samt de mest högkvalitativa och marknadsledande produkterna just för att du skall vara i säkra händer och få ett naturligt och vackert resultat. Du är såklart skyddad av en patientförsäkring hos mig.

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig. Jag kommer alltid att vara så flexibel jag kan för att möta dina behov.

Du skall känna dig varmt välkommen till mig!

-Sandra D. Gustafsson
Estetiska kliniken by Sandra